Saturday, February 28, 2009

KARPAL,GOBIND&DAP CELAKA

SEBAGAI SALAH SEORANG AHLI PERGERAKAN PEMUDA UMNO HATI AKU CUKUP TERBAKAR DENGAN KENYATAAN KARPAL.BERANI BELIAU BERMAIN API.APA BUKTI YANG BELIAU ADA SAMPAI MENUDUH PEMUDA UMNO SEBEGITU RUPA.
JANGANLAH BERANI BERCAKAP DI PARLIMEN SAHAJA.MENTANG-MENTANG LAH ANDA DILINDUNG DENGAN PERATURAN PARLIMEN,JADI ANDA BOLEH CAKAP APA YANG ANDA SUKA.KALAU BETUL-BETUL KARPAL NI ANAK JANTAN DAN BERANI BERHADAPAN DENGAN PEMUDA UMNO MARILAH CAKAP BERDEPAN DENGAN KAMI.JANGAN PERGUNAKAN PARLIMEN UNTUK MELINDUNGI DIRI ANDA.IBARAT BALING BATU SEMBUNYI TANGAN.CAKAP TAK TAKUT,TAPI RUPA-RUPANYA PENGECUT YANG AMAT SANGAT.
TAPI SECARA PERIBADI AKU TAK SETUJU DENGAN TINDAKAN SEGELINTIR AHLI PEMUDA TEMPOH HARI.KENAPA KITA HARUS MEMALUKAN DIRI KITA SEBEGITU RUPA DAN MENGAPA KITA MENGIYAKAN KATA-KATA KARPAL YANG KITA NI SAMSENG DENGAN TINDAKAN KITA YANG TIDAK FIKIR PANJANG TEMPOH HARI.SEPATUTNYA KAJI DULU BAIK BURUKNYA TINDAKAN TERSEBUT.SEKARANG MEREKA BOLEH GUNAKAN ISU PEMUDA SAMSENG DI PILIHANRAYA KECIL KELAK.MACAM-MACAM YANG MEREKA AKAN TAMBAH UNTUK MEMBURUKKAN PEMUDA UMNO.SEPATUTNYA DUDUK BINCANG DENGAN KJ DAN BUAT KENYATAAN BERSAMA PEMUDA UMNO.PASAL DALAM MASA YANG SAMA DI DALAM PARLIMEN KJ SEDANG BUAT SIDANG MEDIA ISU TERSEBUT.BIARLAH KITA BERLAINAN KEM TAPI DALAM HAL SEBEGINI SEPATUTNYA PEMUDA PERLU BERSATU.INILAH YANG NAMPAK TAK CANTIK DALAM PEMUDA UMNO SEKARANG.ADA KETIKANYA KITA PERLU IKUT CARA PAKATAN RAKYAT.MEREKA BOLEH BERSATU APABILA SESUATU HAL MELANDA MEREKA.BARULAH RAKYAT NAMPAT SESUATU ORGANISASI ITU KUAT.
LAGI SATU PEGUAM NEGARA NI PUN LEMBAB.KENAPA TIADA LAGI TINDAKAN DI AMBIL TERHADAP KARPAL CELAKA NI WALAU TELAH BANYAK LAPORAN POLIS DIBUAT TERHADAP BELIAU.BERTAMBAH KURANG AJAR LA NAMPAKNYA SI TUA CELAKA NI.PIHAK-PIHAK YANG BERKENAAN TOLANGLAH AMBIL PERHATIAN.

1 comment:

Padiyappa said...

Karpal dan anaknya adalah manusia paling kuang ajau di dunia. Jangan bagi peluang. Kita tentang habis-habisan. Ni semua salah Anwar. Terlalu bagi muka. Sampaikan orang lain berani mencabar orang Melayu.