Friday, January 30, 2009

AHLI PEMUDA BERKUMPUL SECARA AMAN DI PWTC
AHLI-AHLI UMNO DAN PEMUDA KHASNYA TELAH BERKUMPUL DI PWTC MENANTI KEDATANGAN PEMIMPIN-PEMIMPIN UMNO YANG MENGHADIRI MESYUARAT MT MALAM TADI.MEREKA SEMUA BERKUMPUL SECARA AMAN KERANA INGIN MENYUARAKAN RASA TIDAK PUAS HATI MEREKA DI ATAS CADANGAN PENGERUSI LEMBAGA DISIPLIN SUPAYA SAYAP PARTI UMNO DIBUBARKAN.


MEREKA JUGA MENYUARAKAN SUPAYA SPRM TIDAK PERLU MASUK CAMPUR HAL DALAMAN PARTI UMNO.INI DISEBABKAN ADA LAPORAN POLIS YANG DIBUAT,MENGATAKAN ADA KAKITANGAN SPRM TELAH BERTINDAK SECARA KASAR TERHADAP MEREKA YANG TERLIBAT SEMASA SESI SOAL SIASAT TERHADAP TERTUDUH.MEREKA MENDAKWA TELAH DIDERA IBARAT APA YANG BERLAKU DI ABU GHARIB.HARAP PERKARA INI TIDAK BERLAJUTAN.TAK PERLU SPRM,YANG DIPERLUKAN ADALAH PERKUATKAN LEMBAGA DISIPLIN DAN BIARKAN LEMBAGA DISIPLIN BERTINDAK SECARA TELUS TANPA CAMPUR TANGAN PIHAK LAIN.
KENAPA KITA HARUS MEMALUKAN UMNO DENGAN HAL-HAL SEBEGINI.IANYA AKAN MELEMAHKAN UMNO DAN MENGUATKAN LAGI PARTI PEMBANGKANG.
RAMAI DI KALANGAN MEREKA YANG BERKUMPUL DI PWTC MENGATAKAN BERIKAN HAK KEPADA AHLI-AHLI UNTUK MENENTUKAN KEPIMPINAN UMNO PADA MAC NANTI.PARA PERWAKILAN TELAH MATANG UNTUK MEMILIH MEREKA YANG TERBAIK UNTUK MEMIMPIN UMNO.

2 comments:

akusayangumno said...

Betul kah pok loh do booooo????

KHAIRUL said...

betul..tp dia buat buduh je..menyakitkan hati.