Wednesday, January 14, 2009

BOYCOTT ISRAEL


JOM KITA PERHEBATKAN LAGI KEMPEN BOYCOTT ISRAEL.KITA GUNAKAN SEGALA SALURAN YANG ADA.MUNGKIN MEREKA TIDAK RASA KESANNYA SEKARANG.LAMA KELAMAAN MEREKA AKAN MERASAI JUGA KESANNYA DENGAN SYARAT KITA KENA MELAKUKANNYA SECARA BERTERUSAN.KITA KETEPIKAN FAHAMAN POLITIK.KEAMANAN SERTA SERTA NASIB MEREKA DI PALESTIN HARUS DI BELA.RAMAI NYAWA-NYAWA YANG TIDAK BERDOSA MENJADI MANGSA.YANG LEBIH MENYAYAT HATI ANAK-ANAK KECIL TURUT MENJADI MANGSA.KENAPALAH MEREKA TERLALU KEJAM?SETIAP HARI PENCEROBOHAN DI LAKUKAN.SIKAP MEREKA INI LEBIH DASYAT DARI BINATANG.AKU BERDOA SEMOGA ALLAH MELINDUNGI MEREKA-MEREKA YANG TIDAK BERDOSA SERTA MERESTUI MEREKA YANG SEDANG BERJUANG MEMPERTAHANKAN TANAH AIR MEREKA DARI KEKEJAMAN ISRAEL.

1 comment:

Alias Mohd Yusof said...

Tidak dinafikan rakyat kita banyak juga dapat untung dari syarikat dan barangan Amerika, kurang-kurangnya yang bekerja kat situ dapat gaji, bahan mentah macam ayam pun mereka guna barang tempatan, cara tak langsung kita pun dapat faedah.
Kira dua-dua belah pihak dapat faedah la, Israel pun dia bantu, dalam masa yang sama kita pun dapat faedah juga.

Tinggal lagi sekarang kita yang dapat faedah tu jangan lupa untuk sumbang tiap-tiap bulan untuk rakyat Palestin. Akhirnya cara tak langsung rakyat Palestin pun dapat gak faedahnya.